Services & packages

Όλες οι υπηρεσίες έχουν την σφραγίδα του επαγγελματία.

Μακιγιάζ

Επαγγελματικό Μακιγιάζ (professional make-up)

Για περιπτώσεις που δεν επιτρέπουν “ερασιτεχνισμούς”

Νυφικό μακιγιάζ (bridal make-up)

Για να φαίνεσαι και να είσαι η πιο όμορφη, λαμπερή και ξεχωριστή νύφη

 Μακιγιάζ με αερογράφο (airbrush make-up)

Το αψεγάδιαστο μακιγιάζ των Stars

Ημιμόνιμο μακιγιάζ

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών (permanent make-up eyebrows)

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Ματιών (permanent make-up eyeliner)

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών (permanent make-up lips)

Microblading 

Αφαίρεση ημιμόνιμου μακιγιάζ (PMU removal)

Ιατρικό τατουάζ (medical tattoo)

Βλεφαρίδες

Τοποθέτηση extension βλεφαρίδων (eyelashes extension)

Θεραπείες

Μεσοθεραπεία – Ενυδάτωση προσώπου

Μεσοθεραπεία – Αντιγήρανση

Μεσοθεραπεία – Μάτια

 

Make-Up Packages

Νυφικό Μακιγιάζ

 

Η Peggy Kirkou έχει καθιερωθεί στην υπηρεσία του νυφικού μακιγιάζ, αφού πρώτη εκείνη έκανε γνωστή την τεχνική του μακιγιάζ με αερογράφο (airbrush make-up) στην Ελλάδα. Η πολυετής εμπειρία της στο νυφικό μακιγιάζ εγγυάται πως σε κάθε περίπτωση, η νύφη θα είναι απαστράπτουσα!

Με πρόσωπο αλαβάστρινο και ταυτόχρονα φυσικό, έτοιμη για να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους, μα κυρίως τον σύντροφό της.
Αν θέλεις να δείχνεις φυσικά όμορφη, δροσερή, με ένα πρόσωπο αψεγάδιαστο που θα παραμείνει μακιγιαρισμένο μέχρι το επόμενο πρωί και παρά την υψηλή θερμοκρασία και την συγκίνηση, το νυφικό μακιγιάζ με αερογράφο, εξασφαλίζει το ιδανικό αποτέλεσμα για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής σου.

 

Μακιγιάζ με Αερογράφο

 

Αρκετά χρόνια πριν, η Peggy Kirkou υιοθέτησε την τεχνική του ΗΟLLYWOOD, το μακιγιάζ με αερογράφο (airbrush make-up). Μπορεί ακόμη στην Ελλάδα να μην ήταν γνωστό, όμως πέτυχε!

Πλεόν, η πολυετής εμπειρία της στον αερογράφο, η συνεχής ενημέρωσή της, αλλά και τα υλικά που έρχονται ειδικά για την τεχνική αυτή από τη Νέα Υόρκη, συνθέτουν ένα άριστο αποτέλεσμα και η Peggy θεωρείται πια expert.

Οι high definition φωτογραφίσεις και video απαιτούν απόλυτη τελειότητα στην εικόνα του προσώπου, αφού το παραμικρό ψεγάδι αποτυπώνεται. Το μακιγιάζ λοιπόν, δεν πρέπει να αφήνει καμιά απολύτως ατέλεια. Το airbrush make-up παρέχει ένα ελαφρύ, φυσικό και ταυτόχρονα καλυπτικό αποτέλεσμα!

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ

Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ καταφέρνουμε μέσω διακριτικών παρεμβάσεων να διορθώσουμε ατέλειες, να γεμίσουμε τα φρύδια, να ορίσουμε νέο περίγραμμα στα χείλη, να τονίσουμε το βλέμμα με τη γραμμή στο επάνω ή/και το κάτω βλέφαρο (eyeliner), ομορφαίνοντας κάθε πρόσωπο.

Ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών με τη μορφή eyeliner, είναι ο ιδανικός τρόπος να αποκτήσει ένταση και βάθος το βλέμμα σου. Χρησιμεύει επίσης για να κρύψουμε τα σημεία στα οποία οι βλεφαρίδες έχουν κενά.

Πρόκειται για μια μόνιμη γραμμή στο βλέφαρο που δίνει εκφραστικότητα στο βλέμμα, ακόμη και νωρίς το πρωί. Αριστοτεχνικά φτιαγμένη, στην ιδανική απόχρωση, κάνει τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα, πιο όμορφα και λαμπερά. Η εφαρμογή μπορεί να γίνει μόνο στο επάνω βλέφαρο, μόνο στο κάτω βλέφαρο ή και στα δύο, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου. Βελόνες σε διάφορα μεγέθη μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε μια γκάμα γραμμών eyeliner, από ιδιαίτερα λεπτή μέχρι αρκετά έντονη. Η γραμμή μπορεί να γίνει όσο λεπτή αλλά και όσο μακριά θέλουμε, έτσι ώστε να δώσει στο βλέμμα το σχήμα και το δραματικό ύφος που του ταιριάζει! Είναι εντυπωσιακό το πόσο εύκολα, με τη μέθοδο αυτή, τα μικρά μάτια μοιάζουν αμέσως φυσικά μεγάλα!

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

Τα φρύδια δηλώνουν χαρακτήρα. Εκφράζουν τα συναισθήματα και τη διάθεσή μας. Η εμφάνισή τους μπορεί και πρέπει να είναι τέλεια! Τα φρύδια πρέπει να είναι γεμάτα, συμμετρικά, καλοσχηματισμένα, μα πάνω από όλα φυσικά!
Το επαγγελματικό ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει τα φρύδια σου. Κάθε τρίχα που λείπει, κάθε κενό που έχει δημιουργηθεί από ουλή ή από λάθος φροντίδα, καλύπτεται και τα φρύδια σας αποκτούν τέλειο σχήμα και φυσική εμφάνιση. Το επαγγελματικό ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών αποκαθιστά την ζωντάνια του προσώπου, κάνοντας την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Τα φρύδια σου θα μείνουν τέλεια σχηματισμένα ενώ ο καιρός θα περνά και εσύ θα απολαμβάνεις κολύμβηση, τρέξιμο, γυμναστήριο.
Τα φρύδια που είναι ιδιαίτερα λεπτά ή έχουν λάθος σχήμα, διορθώνονται. Κάθε τρίχα σχεδιάζεται διακριτά γεμίζοντας τα κενά. Χάρη στις λεπτές γραμμές, είναι αδύνατο να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για σχέδιο και όχι για πραγματική τρίχα.
Τα τελευταία χρόνια, ο χώρος του ημιμόνιμου μακιγιάζ βρίσκεται σε άνθιση καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες αλλά και άντρες αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο αυτή που χαρίζει ένα τέλειο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.
Θα χαρούμε πολύ να δώσουμε στα φρύδια σου το ιδανικό σχήμα που θα αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου σου.
Η διατήρηση του αψεγάδιαστου σχήματος μετά τη διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι απλή: οι τρίχες που μεγαλώνουν έξω από το σχήμα των φρυδιών θα αφαιρούνται. Αν έχεις κουραστεί από την διαρκή ενασχόληση με τα φρύδια σου, το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι για εσένα η ιδανική λύση.

Ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών

Μπορούμε να μεγαλώσουμε ή να μικρύνουμε τα χείλη, να κάνουμε το χρώμα τους πιο ζωηρό, το σχήμα τους αρμονικό. Διορθώνοντας μόνο το περίγραμμα των χειλιών ή και γεμίζοντάς τα, πετυχαίνουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα που κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο όμορφο! Η επιλογή του σχήματος και του χρώματος γίνεται σύμφωνα με το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αλλά και σύμφωνα με αυτό που εσύ επιθυμείς, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ιδανικό.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ κάνει τα χείλη να δείχνουν φρέσκα και juicy ακόμη κι όταν το πρόσωπο είναι αμακιγιάριστο. Ενώ κάθε φορά που θέλεις να αλλάξεις μακιγιάζ και διάθεση, μπορείς να βάψεις τα χείλη σου με όποιο χρώμα θέλεις πάνω από το ημιμόνιμο χρώμα τους.

Τα λεπτά ή και άσχημα σχηματισμένα χείλη ορίζονται περιγραμματικά ώστε να αποκτήσουν το ιδανικό φυσικό σχήμα και χρωματίζονται ξανά στην επιθυμητή απόχρωση. Η ακρίβεια κατά τη διαδικασία είναι καθοριστική για το άριστο αποτέλεσμα, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που τα χείλη φέρουν ουλές ή στρεβλώσεις και απώλεια του χρώματος. Το σχήμα των χειλιών επανακαθορίζεται με ακρίβεια, ενώ δίνεται έμφαση στο επάνω χείλος. Το γέμισμα δείχνει τα χείλη πιο νεανικά, πιο γεμάτα.

 

 

Αφαίρεση ημιμόνιμου μακιγιάζ

(pmu removal)

Σε περίπτωση που το ημιμόνιμο μακιγιάζ έχει ένα άσχημο αποτέλεσμα, αν το νέο σχήμα φρυδιών ή χειλιών σου δεν σε κολακεύει ή έχει γίνει κακή επιλογή χρώματος, υπάρχει η κατάλληλη υπηρεσία αποκατάστασης. Με τα προϊόντα SC color X και SC color Light της Swiss Color, το ημιμόνιμο μακιγιάζ που δεν έχει την εμφάνιση που επιθυμείς, μπορεί να αφαιρεθεί ή να αποκτήσει πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση, χωρίς τη χρήση laser.

Η υπηρεσία παρέχεται με τη χρήση προϊόντων αλλά και μηχανημάτων Swiss Color. Το προϊόν διαχέεται στο δέρμα και η σύνθεσή του προκαλεί είτε την αφαίρεση, είτε την εμφανή ελάφρυνση της απόχρωσης  των παλαιών χρωστικών. Με τη χρήση του SC color X, το pmu εξαφανίζεται. Εναλλακτικά, με τη χρήση του SC color Light, το pmu αποκτά αισθητά πιο ανοιχτό χρώμα.

Μεσοθεραπεία – Lift MESO

Κάνε το χρόνο να μετρά αντίστροφα για σένα! Σβήσε τα σημάδια του με την επαναστατική αυτή μέθοδο!

Lift MESO είναι η νέα υπηρεσία που υπόσχεται – και πραγματοποιεί – θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση του προσώπου σου. Το δέρμα σου αποκτά νεανική όψη, χωρίς χειρουργική διαδικασία, χωρίς την παραμικρή αίσθηση πόνου.

Μικροποσότητες υαλουρονικού οξέως εισχωρούν στα επάνω στρώματα της επιδερμίδας μέσω της ειδικά διαμορφωμένης συσκευής της εταιρείας Swiss Color. Το πρόσωπο γίνεται βελούδινο και αποκτά βαθειά ενυδάτωση, αναζωογόνηση, σύσφιγξη και ανόρθωση της επιδερμίδας σε μια μόνο συνεδρία.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και άκρως εντυπωσιακά!!

 

Τοποθέτηση extension βλεφαρίδων – Extension eyelashes

Με τη μέθοδο αυτή, μπορείς και εσύ να αποκτήσεις βλέμμα που μαγνητίζει.

Οι επαγγελματίες του μακιγιάζ γνωρίζουν ότι χωρίς μάσκαρα, το βλέμμα δεν δείχνει έντονο και σαγηνευτικό. Με την τοποθέτηση extension βλεφαρίδων 3D και ONE-BY-ONE, μπορείς πια να απαλλαγείς από τη μάσκαρα και ταυτόχρονα να αποκτήσεις το πιο εντυπωσιακό βλέμμα!

Οι βλεφαρίδες σου θα γίνουν όσο μακριές, πυκνές και γυριστές εσύ θέλεις, ενώ θα φαίνονται πάντα βαμμένες και περιποιημένες.

Ιατρικό τατουάζ θηλής – ουλών – μαλλιών – Medical tattoo

Πρόκειται για μια υπηρεσία που συνδυάζει την θεραπεία με την αισθητική!
Αποκατάσταση Θηλής Στήθους | Κάλυψη Ουλών | Κάλυψη Λεύκης | Αποκατάσταση τραυμάτων-εγκαυμάτων | Δημιουργία τριχών
Μια υπηρεσία, αλλιώτικη από τις άλλες. Εξέχουσας σημασίας, με ιδιαίτερη ευαισθησία και με αποτέλεσμα που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο!
Το Ιατρικό τατουάζ θηλής – ουλών –μαλλιών θεραπεύει την ψυχή και τονώνει την αυτοπεποίθηση μέσα από την αισθητική αποκατάσταση.
Η αγκαλιά, το χαμόγελό, τα δάκρυα χαράς και τα λόγια-ευχές μετά την εφαρμογή, είναι για εμάς η μεγαλύτερη ικανοποίηση, η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

Πριν και μετά … το αποτέλεσμα!

Η Peggy Kirkou έχει καθιερωθεί στην υπηρεσία του νυφικού μακιγιάζ αφού πρώτη εκείνη έκανε γνωστή την τεχνική του μακιγιάζ με αερογράφο (airbrush make-up) στην Ελλάδα

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών με τη μορφή eyeliner, είναι ο ιδανικός τρόπος να αποκτήσει ένταση και βάθος το βλέμμα σας

Η Πέγκυ Κύρκου, έχει την δική της τεχνική PIXEL LIPS για το "τέλειο" ημιμίνιμο μακιγιάζ χειλιών

Αρκετά χρόνια πριν, η Peggy Kirkou υιοθέτησε την τεχνική του ΗΟLLYWOOD, το μακιγιάζ με αερογράφο (airbrush make-up).

Share This