Μπορούμε να μεγαλώσουμε ή να μικρύνουμε τα χείλη, να κάνουμε το χρώμα τους πιο ζωηρό, το σχήμα τους αρμονικό. Διορθώνοντας μόνο το περίγραμμα των χειλιών ή και γεμίζοντάς τα, πετυχαίνουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα που κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο όμορφο! Η επιλογή του σχήματος και του χρώματος γίνεται σύμφωνα με το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αλλά και σύμφωνα με αυτό που εσύ επιθυμείς, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ιδανικό.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ κάνει τα χείλη να δείχνουν φρέσκα και juicy ακόμη κι όταν το πρόσωπο είναι αμακιγιάριστο. Ενώ κάθε φορά που θέλεις να αλλάξεις μακιγιάζ και διάθεση, μπορείς να βάψεις τα χείλη σου με όποιο χρώμα θέλεις πάνω από το ημιμόνιμο χρώμα τους.

Τα λεπτά ή και άσχημα σχηματισμένα χείλη ορίζονται περιγραμματικά ώστε να αποκτήσουν το ιδανικό φυσικό σχήμα και χρωματίζονται ξανά στην επιθυμητή απόχρωση. Η ακρίβεια κατά τη διαδικασία είναι καθοριστική για το άριστο αποτέλεσμα, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που τα χείλη φέρουν ουλές ή στρεβλώσεις και απώλεια του χρώματος. Το σχήμα των χειλιών επανακαθορίζεται με ακρίβεια, ενώ δίνεται έμφαση στο επάνω χείλος. Το γέμισμα δείχνει τα χείλη πιο νεανικά, πιο γεμάτα.

Share This