Τα φρύδια δηλώνουν χαρακτήρα. Εκφράζουν τα συναισθήματα και τη διάθεσή μας. Η εμφάνισή τους μπορεί και πρέπει να είναι τέλεια! Τα φρύδια πρέπει να είναι γεμάτα, συμμετρικά, καλοσχηματισμένα, μα πάνω από όλα φυσικά!
Το επαγγελματικό ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει τα φρύδια σου. Κάθε τρίχα που λείπει, κάθε κενό που έχει δημιουργηθεί από ουλή ή από λάθος φροντίδα, καλύπτεται και τα φρύδια σας αποκτούν τέλειο σχήμα και φυσική εμφάνιση. Το επαγγελματικό ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών αποκαθιστά την ζωντάνια του προσώπου, κάνοντας την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Τα φρύδια σου θα μείνουν τέλεια σχηματισμένα ενώ ο καιρός θα περνά και εσύ θα απολαμβάνεις κολύμβηση, τρέξιμο, γυμναστήριο.
Τα φρύδια που είναι ιδιαίτερα λεπτά ή έχουν λάθος σχήμα, διορθώνονται. Κάθε τρίχα σχεδιάζεται διακριτά γεμίζοντας τα κενά. Χάρη στις λεπτές γραμμές, είναι αδύνατο να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για σχέδιο και όχι για πραγματική τρίχα.
Τα τελευταία χρόνια, ο χώρος του ημιμόνιμου μακιγιάζ βρίσκεται σε άνθιση καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες αλλά και άντρες αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο αυτή που χαρίζει ένα τέλειο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.
Θα χαρούμε πολύ να δώσουμε στα φρύδια σου το ιδανικό σχήμα που θα αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου σου.
Η διατήρηση του αψεγάδιαστου σχήματος μετά τη διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι απλή: οι τρίχες που μεγαλώνουν έξω από το σχήμα των φρυδιών θα αφαιρούνται. Αν έχεις κουραστεί από την διαρκή ενασχόληση με τα φρύδια σου, το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι για εσένα η ιδανική λύση.

Share This