Η αψεγάδιαστη εικόνα ακόμα και όταν ξυπνάει το πρωί αποτελεί όνειρο για κάθε γυναίκα. Ποια γυναίκα δεν θέλει να είναι περιποιημένη αμέσως μόλις ανοίξει τα μάτια της και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κάνει το παραμικρό; Το καλό είναι ότι εδώ και κάποια χρόνια έχει τεθεί στην υπηρεσία της ομορφιάς το ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου το οποίο πραγματικά θα σου λύσει τα χέρια. Τι είναι το ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου και τι πλεονεκτήματα έχει;

Ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ, ή αλλιώς micropigmentation, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα μάτια, τα φρύδια αλλά και τα χείλη καθώς τους δίνει το επιθυμητό σχήμα, χρώμα και ένταση. Με την εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ στο πρόσωπο, ουσιαστικά μπορείς να αποβάλλεις την καθημερινή συνήθεια να βάφεσαι για να βγεις από το σπίτι σου και να πας στη δουλειά, στο γυμναστήριο, για ψώνια, για βόλτα, για βραδινή έξοδο, οπουδήποτε.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου εφαρμόζεται με τη βοήθεια βελονών μιας χρήσης οι οποίες εισέρχονται στην επιδερμίδα των ματιών, των φρυδιών και των χειλιών, με τη χρήση υλικών που είναι απολύτως ασφαλή, αποστειρωμένα και υποαλλεργικά.

 

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου είναι πολύ δημοφιλής μέθοδος σε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους οι οποίοι για διάφορους λόγους θέλουν να δείχνουν και να είναι περιποιημένοι κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας τους. Και σαν διαδικασία όμως η μέθοδος που ακολουθείται στο ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου προτιμάται ευρέως καθώς προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Τα πιο σημαντικά από αυτά είναι:

  • Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες
  • Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες
  • Μπορεί να καλύψει ουλές, σημάδια και διάφορες δυσμορφίες του προσώπου
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περιπτώσεις τριχόπτωσης
  • Χρησιμοποιούνται απόλυτα ασφαλή, αποστειρωμένα και υποαλλεργικά υλικά
  • Εφαρμόζεται από ειδικούς και πιστοποιημένους makeup artists
  • Η διαδικασία διαρκεί περίπου 3 ώρες
  • Προσφέρει αποτελέσματα με ακρίβεια
  • Τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια
  • Η μέθοδος είναι ανώδυνη καθώς εφαρμόζονται αναισθητικές κρέμες.

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

Τα φρύδια μπορούν να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την έκφραση και την όψη του προσώπου. Γι αυτό είναι σημαντικό να είναι πάντα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα προκειμένου να προσδίδουν στο πρόσωπο χαρούμενη και ελκυστική έκφραση.

 

Ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών

Ημιμόνιμο μακιγιάζ σε βλέφαρα, ακροβλέφαρα ή eyeliner μπορεί να  βελτιώσουν το βλέμμα και να του προσδώσουν ένταση και χαρακτήρα. Επίσης, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αποφύγουν το πρωινό μακιγιάζ.

 

Ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών μπορεί να σας δώσει τα χείλη που πάντα επιθυμούσατε. Οποιοδήποτε και αν είναι το φυσικό σχήμα και το περίγραμμα των χειλιών σου, το ημμιμόνιμο μακιγιάζ μπορεί να το διορθώσει. Επίσης, για όσες γυναίκες ξεχνούν να ανανεώσουν το κραγιόν τους, το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών είναι η λύση που έψαχναν.

 

Τα αποτελέσματα του ημιμόνιμου μακιγιάζ προσώπου διαρκούν περίπου 3 χρόνια ενώ μετά την πάροδο αυτού του διαστήματος το αποτέλεσμα αρχίζει να ξεθωριάζει σταδιακά και να επανέρχεται στο φυσικό. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου μπορεί πραγματικά να σου λύσει τα χέρια και να διατηρήσει το πρόσωπό σου διαρκώς υγιές,  περιποιημένο, ευπαρουσίαστο κάθε ώρα της ημέρας και χωρίς κόπο.

 

Είναι σημαντικό πριν προχωρήσεις στην εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ στο πρόσωπό σου να συζητήσεις εκτενώς και να συμβουλευτείς την makeup artist σου για το τι σου αρέσει, τι σου ταιριάζει σε ότι αφορά το χρώμα, το σχήμα, την ένταση κτλ και κατόπιν να αποφασίσεις. Μη διστάσεις αν θέλεις να ρωτήσεις διεξοδικά για τα στάδια της διαδικασίας. Είναι σημαντικό να νιώσεις άνετα γνωρίζοντας τι θα πρέπει να δεις μετά την εφαρμογή για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

 

Share This